Και η εφετινή συγκομιδή, φαίνεται ότι μας δίνει ένα εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο, πρώιμης συγκομιδής και αυστηρά ψυχρής έκθλιψης, πλούσιο σε φαινόλες (πολύ πιο πάνω από το όριο που θέτει ο ευρωπαϊκός κανονισμός για τον ισχυρισμό υγείας), μοναδικό σε πολυπλοκότητα αρωμάτων και γεύσεων, χάρη κυρίως στην διαδικασία και στις κατάλληλες πρακτικές που ακολουθούμε κατά την καλλιέργεια, κατά την επεξεργασία στο ελαιοτριβείο αλλά και κατά την αποθήκευση και διατήρηση του ελαιολάδου.
Καλλιεργούμε κτήματα τα οποία αποτελούνται εξολοκλήρου από μία μόνο ποικιλία ελιάς όπως την Μεγαρίτικη ή την Θασίτικη και κτήματα πολυποικιλιακά, τα οποία αποτελούνται από διαφορετικές ποικιλίες ελιάς όπως Χαλκιδικής, Θασίτικη, Μεγαρίτικη καθώς και ποικιλίες όπως Κορωνέικη, Κονσερβολιά-Αμφίσης, Μανάκι και Καλαμών.